Yhteystiedot

Ylätalli:
Anu Mäkinen 0400-772923
Pyry Kivikoski 040-7164525
Alatalli:
Tuisku Kivikoski-Vainio 040-7219089

Blogi

Rake tallit esittelyvideo

Sunnuntai 26.8.2012 - Milka

Rake tallit esittelyvideossa näkyvät mm tarhat, maneesi, kenttä ja laukkarata. Kuvattu vapaalla kädellä hevosen selästä.

Linkki YouTube

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: tarhat, maneesi, kenttä, laukkarata

Paljon tehtävää ja suunniteltavaa!

Tiistai 17.4.2012 - Pyry

Suunnittelutyömme on edennyt vihdoin siihen pisteeseen, että tapaamme alansa ammattilaiset paikan päällä Rake talleilla. Onneksi meillä on hyvät kontaktit!

Viikko sitten meillä oli palaveri Farmcomp oy:n maajohtaja Tom Helsströmin kanssa, koskien lähinnä tulevaa kilpailukautta ja sponsorointisopimuksemme jatkamista. Nyt jos koskaan meillä on todella konkreettista apua OLLI- tuotteesta, jota mainostamme. Sovimme, että Tom tulee viikolla 17 Rakelle tekemään suunnitelmaa siitä, miten tarhat kannattaa toteuttaa. Suunnitteluvaihe on todella tärkeä, kun kyseessä on näinkin suuri pinta-ala. Haluamme, että meillä on käytännölliset, kestävät ja turvalliset aitaukset kaikille hevosille!

Toinen suurempi edistysaskel on, että SRL:n kenttäasiantuntija Ismo Lätti tulee viikolla 16 tekemään meille toimintasuunnitelman koskien maneesin- sekä kentänpohjaa. Katsotaan mitä ne ovat sisäänsä syöneet viimeisinä 15 vuoden aikana. Kerromme asiasta lisää lähiaikoina.

Menemme myös kilpailuihin 21-22.4 Ypäjälle koko porukalla (Pyry, Anu, Tuisku ja Milka). Pokaaleista tai pettymyksistä voit lukea täältä ensi viikolla!

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: Olli-tuote, tarhat, kenttä, maneesi